Tervehdys!

Cryo21 Helsinki on nyt kevään aikana vaihtanut nimeä Medical Lounge Helsingiksi!

Palveluvalikoimamme on lisääntynyt ja haluamme tarjota asiakkaillemme uusimpia innovatiivisimpiä hoitoja esteettisten hoitojen saralla. Käy tutustumassa uudistuneeseen palveluvalikoimaamme kotisivuillamme www.medicallounge.fi.

Esteettisten pistostoshoitojen ehdoton uutuus on Profhilo. Se on kahden eri molekyylipainon hybridikompleksi, joka sisältää hyaluronihappoa korkeina pitoisuuksina.

Profhilo vaikuttaa ihon ikääntymisen fysiologiseen prosessiin. Se korjaa syntyneitä juonteita ja vaikuttaa ihon kimmoisuuteen. Hoidolla pyritään ehkäisemään ja torjumaan ihon ikääntymistä ja näkyvien merkkien, kuten ihon veltostumisen ilmaantumista. Lue lisää hoidosta kotisivuiltamme Esteettiset pistoshoidot – Medical Lounge Helsinki

Kanta-asiakkaillemme tarjoamme toukokuun ajan Profhilo-hoidot 320 eur/hoito (ovh. 400 eur/hoito). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoito kannattaa ehdottomasti tehdä kahdesti noin 30 päivän välein.

Kevät on hyvässä vauhdissa ja kesäkin aivan lähellä. Cryo21 rasvanpoisto- ja selluliittihoidot ovat nyt ajankohtaisia, jos haluat itsesi kesäksi upeaan kuntoon. Lisää näistä supersuosituista hoidoista voit lukea kotisivuiltamme https://www.medicallounge.fi/cryo21-helsinki/ Kanta-asiakasetuna saatte Cryo21-hoidot 125 eur/hoito (norm. 185 €) toukokuun ajan. Käy varaamassa aikasi uudistetusta ajanvarauksestamme https://phorest.com/book/salons/medicalloungehelsinki.

Tarjoamme teille nyt myös kosmetologin hoidot kasvohoidoista jalkahoitoihin. Kevään suosituimmat palvelut ovat kulmakarvojen laminointi ja ripsien kestotaivutus. Toukokuun ajan tämä suosittu hoito, jossa saat sekä kulmat että ripset samalla kuntoon, on kanta-asiakkaillemme 99 eur / yhdistelmä ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi. Toukokuun aikana kosmetologimme palveluvalikoima täydentyy kulmakarvojen myös mikroblading-käsittelyillä. Kosmetologimme tekee muutamia portfolio-töitä edullisempaan hintaan 150 € (norm. 320 €) per kulmat. Paikkoja portfoliomalliksi on rajoitettu määrä. Käy tutustumassa kosmetologisiin hoitoihimme nettisivuiltamme https://www.medicallounge.fi/kauneuspalvelut/.

Toukokuun supertarjouksena kanta-asiakkaillemme etuna 5 kerran sarjakortti hintaan 150 € (norm. 195 €) sekä 10 kerran sarjakortti 300 € (norm. 390 €). https://phorest.com/book/salons/medicalloungehelsinki#/service-category?id=r3t4JfTyHxNR-PNxXI7NDQ

Hauskaa vappua ja ihanaa kesän odotusta kaikille ihanille asiakkaillemme! Käykäähän tutustumassa uusiin nettisivuihimme wwww.medicallounge.fi.

Ajanvarauksemme on myös uudistunut ja se löytyy seuraavasta linkistä: https://phorest.com/book/salons/medicalloungehelsinki#/

Aurinkoisin terveisin, Satu, Maarit ja Sofia.