Cryo21 Helsinki

Rasvanpoisto

Cryo21-rasvanpoisto on kylmähoitoa, jonka avulla voidaan poistaa sitkeitä rasvakertymiä ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa. Cryo21 kylmäterapia on FDA-hyväksytty, luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto ilman sivuvaikutuksia. Menetelmästä käytetään useita eri nimityksiä, kuten kryoterapia, kylmäterapia, rasvan jäädyttäminen tai cryolipolyysi ja nämä eri nimityksillä, usein tuotemerkkien nimillä kulkevat cryohoidot perustuvat samaan periaatteeseen, rasvasolujen jäädyttämiseen.

Selluliitti

Selluliitti on ihon aineenvaihdunnan heikkenemisestä, liiallisesta rasvasta ja jäykästä sidekudoksesta aiheutuvaa rasvakertymää. Rasvoja varastoivat solut muodostavat kudoksessa pystysuoria rasvaryppäitä, joiden välissä on joustamattomat sidekudosseinämät. Kun rasvasoluihin kertyy liikaa rasvaa, sidekudosseinämät eivät veny, vaan vetävät ihoa sisäänpäin. Samalla rasvaryppäät työntävät sitä ulospäin. Tämä saa ihon pinnan näyttämään appelsiininkuorelta.

Kasvohoidot

Cryo21-kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa elvyttävä hoitomuoto kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Cryo21-kasvohoito stimuloi ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvimmissä kerroksissa. Käsittelyn tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho. Kasvohoitoja voi ottaa kerran viikossa ja paras tulos saavutetaan noin 3–7 hoidon sarjana, jonka jälkeen tulosta on hyvä ylläpitää joka toinen kuukausi.

Fysioterapia

Cryo21-kylmähoitoa voidaan käyttää myös lievittämään kipua, vähentämään turvotusta, supistamaan verisuonia ja estämään kipeiden nivelten ja lihasten hermoimpulsseja. Kylmä poistaa myös lihasjännityksiä sekä vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja vähentää tulehduksia lihaksissa ja jänteissä.  Se vähentää myös maitohapon kerääntymisen aiheuttamaa kipua lihaksissa. Cryo21 kylmähoito auttaa myös parantamaan aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa.

Cryo21 Therapy in English

Cold treatment (Cryo therapy) is FDA/CE approved, as well as approved by the American Academy of Cosmetic Surgery. The treatment is completely safe and harmless, without any kind of side-effects. The treatment feels like a nice, cool massage. The technique was invented in America by researchers from the Massachusetts General Hospital and Harvard University.