Kasvohoidot

Cryo21-hoidolla pehmeämpi ja kiinteämpi iho

Cryo21-kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa elvyttävä hoitomuoto kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Cryo21-kasvohoito stimuloi ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvimmissä kerroksissa. Käsittelyn tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho. Kasvohoitoja voi ottaa kerran viikossa ja paras tulos saavutetaan noin 3–7 hoidon sarjana, jonka jälkeen tulosta on hyvä ylläpitää joka toinen kuukausi.

Syvemmän verinahan kylmentäminen stimuloi fibroblastien toimintaa kiihdyttämällä uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden lisääntymiseen liittyvää synteesiä. Tämä parantaa ihon kiinteyttä. (Fibroblasti on sidekudoksessa esiintyvä solutyyppi. Fibroblastit muodostavat sidekudoksen säiemäisiä valkuaisaineita.)

 

​Elastiinisäie on tukikudoksessa sijaitseva proteiinikompleksi, joka muodostuu kahdesta erillisestä proteiinista: elastiinista ja fibrilliinistä. Muita tukikudoksen säierakenteisia proteiineja ovat kollageeni ja retikuliinisäikeet. Dermiksessä olevat elastiinisäikeet ovat vastuussa ihon joustavista ominaisuuksista. Elastiinikuidut voivat venyä moninkertaiseksi ja taas nopeasti palata alkuperäiseen pituuteensa, kun jännitys laukeaa. Myös elastiset säikeet muodostavat isompia kimppuja eli kimmosyitä.

Cryo21-hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitavia entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu. Lisäksi aktivoidaan ihonalaista lymfakiertoa, joka poistaa kuona-aineet ihonalaisista kerroksista. Näin vapautuu lisää ”hyvinvointi”-endorfiineja, jotka taistelevat väsymyksen ilmiöitä vastaan ja kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen raikkaalta ja kimmoisalta.

Kauneudenhoidossa on kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä käytetty jo vuosia, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetut, ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa. Hoidon tuloksena on nuorekkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi iho.