Selluliitti

Cryo21-selluliittihoito

Selluliitti on ihon aineenvaihdunnan heikkenemisestä, liiallisesta rasvasta ja jäykästä sidekudoksesta aiheutuvaa rasvakertymää. Rasvoja varastoivat solut muodostavat kudoksessa pystysuoria rasvaryppäitä, joiden välissä on joustamattomat sidekudosseinämät. Kun rasvasoluihin kertyy liikaa rasvaa, sidekudosseinämät eivät veny, vaan vetävät ihoa sisäänpäin. Samalla rasvaryppäät työntävät sitä ulospäin. Tämä saa ihon pinnan näyttämään appelsiininkuorelta.

Selluliitti ei ole vain ylipainoisten ihmisten ongelma, vaan usein perinnöllinen ominaisuus, jota esiintyy myös hoikilla ihmisillä. Selluliittia esiintyy pääosin lähes kaikilla naisilla. Selluliitin hoito on pitkäjänteinen prosessi ja mitä pidempään sitä on esiintynyt, sitä vaikeampi siitä on päästä eroon. Eikä kaikki siinä onnistukaan, vaikka ohjaisikin myös elintapansa oikeaan suuntaan. Jossain tapauksissa selluliitti voi olla niin kosketusarkaa, että ensisijainen tavoite onkin päästä kivuttomaan tilaan ja sitten vasta saada sileä iho.

Miten cryo21 hoito vaikuttaa selluliittia poistavasti?

Cryo21-selluliittihoito tuo happea kudoksiin, poistaa myrkkyjä rasvakerroksesta sekä parantaa verenkiertoa. Kylmähieronnan aiheuttama jatkuva verisuonten supistumisen ja laajentumisen vaihtelu yhdessä verisuoniston stimuloinnin ja rasvakudoksen myrkyllisten nesteiden eliminoinnin kanssa parantaa sisäisesti kudosten hyvinvointia ja hapensaantia ja näin selluliittia saadaan poistettua kudoksista.

 

Cryo21- selluliittihoidoilla on saatu hyviä tuloksia tilanteen parantamiseksi selluliitin suhteen. Parhaisiin tuloksiin päästää 5–10 kerran sarjahoidolla, jotka tehdään viikon välein hoidettavalle alueelle. Myöhemmin voi saavutettua tilannetta ylläpitää yksittäisillä kertahoidoilla. Samalla kannattaa kiinnittää huomiota riittävään veden juontiin sekä terveellisiin elintapoihin.