PRX-T33 hoidot

PRX-T33 terapia biorevitalisaation vallankumous

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-Aging” -menetelmä ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia, neuloja tai toipumisaikaa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen sen nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia, kuten voimakasta punoitusta tai kuoriutumista ihossa.

Mikä tekee PRX-T33 – hoidosta niin suositun asiakkaidemme keskuudessa?

PRX-T33 happohoidolla saavutetaan välittömästi nähtävillä olevat tulokset ja huomattava ihon kiinteytyminen ilman toipumisaikaa. Hoitoa käytetään veltostuneen kasvojen, kaulan ja decolteen ihon kiinteyttämiseen sekä ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Hoito on tehokas ihon ikääntymisprosessien ehkäisemiseen, elvyttää ihon toimintoja sekä stimuloi solujen ja kollageenin tuotantoa. Hoito sopiikin kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille ympäri vuoden.

Vaikka puhutaan usein “happohoidosta” kyse on enemmänkin dermiksen stimuloinnista eli hoito tehostaa ihon luonnollisia uudistumisprosesseja. Tätä hoitoa voi vahvasti suositella esimerkiksi ennen ensi-iltaa, tärkeää juhlaa tai tapaamista tai jos ilme tuntuu väsähtäneeltä ja samealta.

Jo yhdellä hoidolla saadaan tuloksia aikaan, mutta sarjahoidolla saadaan pitkäkestoisemmat ja näyttävimmät tulokset. Hoito on voimakkaasti kiinteyttävä ja se tasoittaa tehokkaasti myös juonteita nostamalla juonteen pohjaa ylöspäin. PRX-T33 on myös tehokas arpien hoidossa – myös akne- ja raskausarpien – ja eritysesti, jos arpihoitoon yhdistetään mikroneulaus ja se tehdään sarjahoitona.

PRX-T33 hoito mikroneulauksella

PRXT-33 hoitoa voidaan tehostaa mikroneulauksella, jolloin toimenpide on tehokkaampi, kun aine saadaan kulkeutumaan mikrokanavia pitkin syvemmälle ihon kerroksiin. Mikroneulauksessa käytettävät henkilökohtaiset mikroneulausrullat ja niissä olevien neulojen pituus valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Tällöin iho pinta puudutetaan ennen hoitoa. Toimenpiteen jälkeen saattaa esiintyä voimakasta punoitusta, joka helpottaa yleensä vuorokaudessa.

Toipumisjakson aikana iho kuoriutuu pois, jolloin ihon pintakerros tasoittuu huomattavasti, ihon väri paranee ja normalisoituu, ihohuokoset supistuvat ja ihon laatu paranee kokonaisuudessaan. Tämä on erinomainen hoitomuoto veltostuneelle, väsyneelle ja ihon vanhenemisen merkeistä kärsivälle iholle sekä supertehokas aknearpien hoidossa.

Kuten yllä mainittu, hoidon tehoa siis voidaan maksimoimalla yhdistämällä siihen mikroneulaus.
PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

PRX-T33 hoidot suorittaa meillä aina pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja.

PRX -REVERSE PEEL – UUSI ja ainutlaatuinen hoito hyperpigmentaation ja melasman hoitoon

Reverse Peel on ei-invasiivinen lääkinnällinen, kolmivaiheinen hoito, joka on suunniteltu hyperpigmentaation ja melasman hoitoon. Reverse Peel palauttaa ihosi toimintaa sisäpuolelta ja varmistaa, että hyperpigmentaatio ja melasma vähenevät. Hoidossa vaikuttavat aineet kulkeutuvat syvälle ihokerroksiin ja käsittelevät pigmenttiä sisäpuolelta vaikuttamatta ihon pintakerrokseen. Tämä hoito soveltuu ihon ikääntymisen, aurinkovaurioiden ja geneettisen alttiuden aiheuttamaan hyperpigmentaation ja melasman käsittelemiseen.

Hyperpigmentaatio aiheuttaa paikallisia tummia läiskiä ja värjääntymiä iholla. Pisamat, maksaläiskät sekä aknearvet ovat kaikki esimerkkejä hyperpigmentaatiosta. Tämä johtuu melaniinin eli ihon luontaisen pigmentin liikatuotannosta. Sen aiheuttajia voivat olla monet eri tekijät, kuten auringolle altistuminen, perintötekijät, ikä, hormonaaliset muutokset sekä ihovauriot tai -tulehdukset.

Melasma eli maksaläiskä on tumma, suurehko läiskä tavallisesti naisen poskessa tai otsassa, usein melko symmetrisenä molemmin puolin. Se syntyy usein raskauden aikana tai ehkäisytablettien tai muun hormonihoidon seurauksena. Läiskä vaalenee usein synnytyksen jälkeen ja tummuu auringossa. Toinen yleinen alue pistemäiselle melasmalle on ylähuuli. Tummentuma voi tällöin synnyttää epätoivotun vaikutelman viiksistä.

Reverse Peelin edut:

 • tasoittaa ihon sävyä
 • parantaa melasmaa ja hyperpigmentaatiota
 • lähes kivuton hoito
 • neulaton hoito
 • sopii kaikille ihotyypeille

PRX Peverse Peel on kolmivaiheinen hoitoliuos, joka pyrkii tasoittamaan ihon sävyä ja poistamaan hyperpigmentaatiota ja melasmaa. Hoito voidaan suorittaa vuoden jokaisena vuodenaikana ja sopii kaikille ihotyypeille.

Ensimmäinen vaihe aloittaa melaniinin hapettumisen vetyperoksidilla ja jatkuu kojic-hapolla. Molemmat ainesosat menevät dermiksen syvempiin kerroksiin TCA: n (trikloorietikkahappo) läsnäolon vuoksi, ja vetyperoksidi vaikuttaa tulehdusprosessia alhaisella pitoisuudella.

 1. vaihe on kuorinta, jossa on suuri maitohappo- ja fytiinihappopitoisuus, jolla on rautaa poistava vaikutus. Maitohappo saavuttaa basaalin ja erittää pigmentin sisältäpäin vahingoittamatta pintakerroksia
 2. vaihe on hydroksihappokuorinta, joka sisältää glykolihappoa, mantelihappoa, salisyylihappoa, joka kuorii varovasti ihon ulkokerrokset

Jälkihoito: Optimaalisten ja pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi asiakkaan tulee käyttää kotihoidossa WiQo:n Reverse Seerumia (vaalentavaa seeremia) sekä WiQo: ICP Creamiä eli aurinkosuojapuuteria (SPF 50+).

PRX-Reverse Peel hoidot suorittaa meillä aina pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja. Konsultaatiossa analysoimme ihoasi ja keskustelemme toiveistasi. Tämän perusteella tarkistamme, onko PRX-Reverse Peel ihanteellinen hoito sinulle ja laadimme sitten hoitosuunnitelman. PRX Reverse Peel on suoritettava 7-15 päivän välein, kunnes haluttu tulos saavutetaan. Ylläpitohoito suositellaan kerran kuukaudessa.

PRX-T lady – neulaton biorevitalisaatio intiimialueille

PRX- T Lady on ei- invasiivinen, elvyttävä hoito, joka on suunniteltu vähentämään ikääntymisen ja hyperpigmentaation merkkejä ulkoisilla herkillä ihoalueilla. PRX-T lady käytetään naisten intiimialueiden ihon kiinteyttämiseen ja vaalentamiseen. Käyttöaiheita ovat ulkoisten intiimialueiden, kainaloiden, nännien ympäristö areolan (nännipiha) sekä perianaalialueen vaalentaminen.

PRX- T Lady on ei- invasiivinen, elvyttävä hoito, joka on suunniteltu vähentämään ikääntymisen ja hyperpigmentaation merkkejä ulkoisilla herkillä ihoalueilla. PRX-T lady käytetään naisten intiimialueiden ihon kiinteyttämiseen ja vaalentamiseen. Käyttöaiheita ovat ulkoisten intiimialueiden, kainaloiden, nännien ympäristö areolan (nännipiha) sekä perianaalialueen vaalentaminen.

Tämä esteettisen lääketieteellisen hoidon innovaatio on valmistettu trikloorietikkahapon (TCA) ja vetyperoksidin yhdistelmästä, joka vaikuttaa ihon dermikseen aktivoimalla regenerointiprosessin. PRX-T Lady -hoidolla on ominaisuuksia, jotka kiinteyttävät ja vaalentavat ihoa ulkoisilla intiimialueilla.

 PRX-T Ladyn edut:

 • hoitaa kronologista ihoa ulkoisilla intiimeillä alueilla
 • vaalentaa värimuutoksia ja kiristää herkkää ihoa
 • sopii sukupuolesta riippumatta kaikille ihotyypeille
 • neulaton
 • lähes kivuton hoito
 • turvallinen ja huomaamaton

Hoito voidaan suorittaa minä tahansa vuodenaikana, koska se ei ole valoherkkä. PRX-T Lady sopii kaikille ihotyypeille. Jälkihoitoon käytetään WiQo Lightening Serumia hoidetuilla alueilla. Toimenpiteen suorittaa klinikallamme pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja.