Rasvanpoisto

Cryo21 kylmähoito on luonnollinen ja pysyvä rasvanpoisto ilman kirurgiaa

Cryo21-rasvanpoisto on kylmähoitoa, jonka avulla voidaan poistaa sitkeitä rasvakertymiä ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa. Cryo21 kylmäterapia on FDA-hyväksytty, luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto ilman sivuvaikutuksia. Menetelmästä käytetään useita erin nimityksiä, kuten kryoterapia, kylmäterpia, rasvan jäädyttäminen tai cryolipolyysi ja nämä eri nimityksillä, usein  tuotemerkkien nimillä kulkevat cryohoidot perustuvat samaan periaatteeseen, rasvasolujen jäädyttämiseen.

Cryo21 kylmähoito perustuu cryolipolyysiin, joka tarkoittaa rasvanpoistoa jäädyttämällä. Cryo21 kylmähoidolla alennetaan ihon pintalämpötilaa +34 asteesta +8 asteeseen ihon kolmannessa kerroksessa (hypodermis), missä rasvasolut sijaitsevat. Rasvasolujen jäädyttäminen johtaa rasvasolujen kristallisoitumiseen ja kuolemaan eli apoptosiin, ohjattuun solukuolemaan. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäätyvät, kuolevat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15–20 päivää. Suositeltava hoitoväli samalle hoitoalueelle on kaksi viikkoa.

Cryo21-kylmähoidon vaikutus on havaittavissa jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat ja pysyvimmät tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Paras mahdollinen tulos saavutetaan yleensä 5–10 käsittelyn jälkeen, mutta tämä on kuitenkin yksilöllistä ja riippuu myös ongelman laajuudesta. Hoitojen tulokset ovat pysyviä, jos asiakkaan elintavat pysyvät samoina kuin ennen hoitoja, mutta jos samalla parantaa elintapoja hoidon aikana niin tulokset ovat vieläkin parempia. Parhaisiin tuloksiin päästään noudattamalla vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Menetelmä on kivuton, eikä hoidon jälkeistä toipumisaikaa ole. Hoitoalue voi olla missä kohtaa kehoa vain, missä on paikallisia, häiritseviä rasvakertymiä.  Cryo21-hoidon suorittaa aina koulutettu hoitaja erityisellä hoitopäällä, eikä asiakas jää hetkeksikään yksin hoidon aikana.