Plasma Pen

by Luise Walsh International

PlasmaPen on veitsetön ja neulaton vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen, nuorentamiseen ja arpien korjaamiseen ilman kirurgiaa. PlasmaPen on erittäin monipuolinen, ei-kirurginen toimenpide, jolla saadaan uskomattomia tuloksia kasvojen juonteisiin, silmäluomien juonteisiin, ja roikkuviin silmäluomiin. Hoito parantaa ihon sävyä, paksuutta ja ulkonäköä, kiristää löysää ihoa merkittävästi sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. PlasmaPenillä on mahdollista hoitaa ja kiinteyttää myös mitä tahansa aluetta vartalon iholla.

Miksi valita PlasmaPen-hoito?

 • hoidolla voidaan korjata, uudistaa ja nuorentaa lähes mitä tahansa ihoaluetta
 • hoito parantaa ihon rakennetta ja kirkastaa ihon sävyä
 • hoito kiristää veltostunutta ihoa, vähentää juonteita sekä pehmentää kasvojen linjoja
 • hoito antaa sekä välittömiä, että pitkäaikaisia tuloksia, jotka kestävät tavallisesti jopa kolme vuotta injektoitavia täyteaineita tai leikkauksia

Miten Plasma Pen by Louise Walsh toimii?

PlasmaPen-kynän teho perustuu sen kykyyn muuntaa sähköenergia sähköstaattiseksi energiaksi. Plasmasalama muodostuu ilmassa olevan typen ja hapen ionisoitumisen seurauksena. Plasmasalamaa kontrolloidaan painamalla PlasmaPen-laitteen käsikappaleessa olevaa nappia. Energia lähetetään kynän kärjelle impulssin avulla ja se purkautuu plasmasalamana iholle sekunnin miljoonaosassa.

Plasmasalama osuessa iholle se luo siihen mikrotrauman. Tästä jää ihon pintaan pieniä ”tuhkapisteitä”, jotka lähtevät 5-10 päivän kuluessa pois. Plasmasalama ei vahingoita viereistä kudosta, vaan hoitaa vain kosketuspintaa. Samalla käynnistyy ihon uudistuminen, jolloin iho kiinteytyy ja napakoituu. Plasmasalama aktivoi myös dermiksessä sijaitsevat fibropalstit, mikä stimuloi kollageenisolujen tuotantoa, jolloin juonteet ja rypyt tasoittuvat.

 

Mitä alueita PlasmaPenillä voidaan hoitaa?

Suosituimmat PlasmaPen- hoidot keskittyvät eniten silmien, kasvojen ja kaulan alueelle, mutta myös kasvojen ja vartalon arpihoitoihin, kuten venymäarpien ja aknearpien hoitamiseen. Kasvojen alueella vaikutus on voimakkaasti kiinteyttävä ja tätä toimenpidettä pidetään tehokkaimpana toimenpiteenä esimerkiksi roikkuvien ylä- tai alaluomien kiinteyttämiseen ja ryppyjen silottamiseen, Muita vartalolla olevia käsittelyalueita ovat esimerkiksi rinnat tai vatsa.

Plasma Pen soveltuu mm. seuraaviin hoitoihin

 • silmänympärysalueen hoito; ylä- ja alaluomien kiinteytys sekä silmän ilmejuonteiden, ”harakanvarpaiden” hoito
 • huulienympärysjuonteiden hoito mm. suunpielijuonteiden sekä ylähuulen päällä olevien pystyjuonteiden hoito sekä nasolabiaalien tasoittaminen
 • otsan poikittaisjuonteiden tasoittaminen sekä ”sibelius-juonteiden” hoito
 • kaulan ja decoltée-alueen kiinteyttäminen ja kohottaminen
 • ihoa uudistava spray-käsittely koko kasvoille
 • kasvojen aknearpien hoito, ihon pinnan uusiminen spray-tekniikalla
 • vartalon alueen hoidon mm. navanympärysihon kiinteyttäminen, kämmenselkien ihon kiinteytys ja ihon värisävyn tasoittaminen
 • arpihoidot, hyperpigmentaation- tai maksaläiskien poisto

Ennen Plasma Pen hoitoa?

Suosittelemme konsultaatiota ennen PlasmaPen käsittelyä, jotta lopputuloksesta saadaan toivotunlainen. Konsultaatiossa käymme myös läpi mahdolliset esteet  Konsultaatio on mahdollista tehdä myös valokuvien tai videopuhelun välityksellä Joissakin tapauksissa voi olla tarvetta, että hoito tehdään 2-3 kertaa, mikäli hoidettava ongelma on jo pitkälle kehittynyt.

Plasma Pen on esteettisten hoitojen pisimmälle kehitetty veitsetön vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen ja nuorentamiseen.