Esteettiset palvelut

Konsultaatio

Medical Lounge Helsingin esteettisiin hoitoihin perehtyneen ammattilaisen konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ihonhoitoon ja ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä. Esteettisiin hoitoihin liittyvässä konsultaatiossa tehdään aina yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio hoidoista.

PRX-T33 hoidot

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-Aging” -menetelmä ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia, neuloja tai toipumisaikaa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle.

Esteettiset injektio- ja täyteainehoidot

Esteettisillä pistoshoidoilla voidaan täyteläistää piirteitä sekä muokata kasvojen linjoja. Hoito on ei-kirurginen toimenpide, joka tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Kasvojen täyteainehoidoissa hyaluronihappo injektoidaan ihoon ryppyjen tasoittamiseksi, huulten täyteläistämiseksi tai kasvonpiirteiden muotoilemiseksi. Tulokset näkyvät välittömästi toimenpiteen jälkeen. Asiakkaan ei tarvitse varata aikaa toipumiseen ja normaalirutiineihin voi palata heti hoidon päätyttyä. Esteettisessä pistoshoidoissa käytettävä hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä tehokkaasti. Samalla toimenpide stimuloi kudoksia kollageenin uudistuotantoon. Ihon elastisuus paranee ja kasvonpiirteet muuttuvat aiempaa sopusointuisemmaksi.

Medikaaliset kasvohoidot

Medikaaliset kasvohoidot ovat esteettsen sairaanhoitajan suorittamia, voimakkaasti vaikuttavia kasvojen, kaulan ja decolteen ihon hoitoa.  Medikaaliset kasvohoitoja ovat mm.  ihon eri syvyyksiin tehtävät kemialliset kuorinnat, mesoterapia injektoimalla sekä mikroneulauksella että erilaiset kasvohoidot Clinicaren hyaluronihappoa sisältävällä sarjalla. Uutuutena suosittelemme tutustumaan karboksiterapiaan, jolla saadaan stimuloitua kollageenin ja elastaanin tuotantoa niin että iho kiinteytyy ja silottuu.

Medikaaliset PlasmaPen hoidot

PlasmaPen on veitsetön ja neulaton vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen, nuorentamiseen ja arpien korjaamiseen ilman kirurgiaa. PlasmaPen on erittäin monipuolinen, ei-kirurginen toimenpide, jolla saadaan uskomattomia tuloksia kasvojen juonteisiin, silmäluomien juonteisiin ja roikkuviin silmäluomiin. Hoito parantaa ihon sävyä, paksuutta ja ulkonäköä, kiristää löysää ihoa merkittävästi sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. PlasmaPenillä on mahdollista hoitaa ja kiinteyttää myös mitä tahansa aluetta vartalon iholla.

Luomen poistot PlasmaPenillä

Klinikallamme esteettisiä luomenpoistoja tehdään medikaalisella plasmapenlaitteella. Poistamme vain hyvälaatuisia rasvaluomia, koholuomia, varsiluomia sekä syyliä, jotka terveydenhuollon ammattilainen on tarkastanut. Plasmasalaman vaikutuksesta luomi häviää ja pinnalle muodostuu rupi, joka irtoaa muutaman päivän sisällä.

Karvanpoisto laserilla

Laserilla voidaan poistaa häiritsevää tummaa karvoitusta kasvojen ja vartalon alueelta. Menetelmä on tehokas, mikäli karvassa on pigmenttiä ja iho on vaaleampi kuin karva. Mitä vaaleampi iho on suhteessa karvan väriin, sitä tehokkaampi on hoito. Valkoisiin, punaisiin ja harmaisiin karvoihin laser ei toimi. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan yleensä 6-10 hoitokertaa ja hoitokokonaisuus kestää yleensä 7-9 kuukautta. Paras tulos saavutetaan, kun asiakas sitoutuu hoitoon ja noudattaa hoito-ohjeita hoitojakson aikana.

Pigmenttiläiskien poisto laserilla

Laserilla voidaan poistaa myös hyvälaatuisia pigmenttimuutoksia tehokkaasti ja turvallisesti. Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan poistaa hyvinkin tehokkaasti yhdellä lasertoimenpiteellä tai sarjahoidolla (2-4 laserkäsittelyä).

Korvien rei'itys

Klinikallamme on käytössä medikaalinen Blomdahlin rei´tysmenetelmä. Blomdahl Medical Ear Piercing – menetelmässä perinteisen rei´ityspistoolin etuosa on korvattu steriilillä kertakäyttöisellä korukasetilla, mistä johtuen vain steriilit osat ovat kosketuksissa ihoon. 

Muut esteettiset palvelut

Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija, jonka tehtävänä on terveyden edistäminen ja ylläpitäminen sekä sairauksien ennaltaehkäiseminen ja hoitaminen. Klinikallamme sairaanhoitajamme tarjoaa vastaanotollaan yksilöllistä terveysneuvontaa, tukea ja ohjausta. Sairaanhoitajan palveluvalikoimaan sisältyy useita hoitotoimenpiteitä sekä mittauksia.