Esteettiset injektio- ja täyteainehoidot

Esteettiset pistoshoidot

Esteettisillä pistoshoidoilla voidaan täyteläistää piirteitä sekä muokata kasvojen linjoja. Hoito on ei-kirurginen toimenpide, joka tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Kasvojen täyteainehoidoissa hyaluronihappo injektoidaan ihoon ryppyjen tasoittamiseksi, huulten täyteläistämiseksi tai kasvonpiirteiden muotoilemiseksi. Tulokset näkyvät välittömästi toimenpiteen jälkeen. Asiakkaan ei tarvitse varata aikaa toipumiseen, normaalirutiineihin voi palata heti hoidon päätyttyä. Esteettisessä pistoshoidoissa käytettävä hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä tehokkaasti. Samalla toimenpide stimuloi kudoksia kollageenin uudistuotantoon. Ihon elastisuus paranee ja kasvonpiirteet muuttuvat aiempaa sopusointuisemmaksi.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on elimistön oma yhdiste, jota löytyy luontaisesti ihmisen kehosta. Yli puolet elimistön hyaluronihaposta sijatsee ihossa, jossa sen tehtävä on ylläpitää kudoksen kosteustasapainoa ja kiinteyttä. Ikääntymisen myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, jonka seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun, ihon laadun parantamiseen ja huulien korostamiseen.

Käytämme esteettisissä täyteainehoidoissa sveitsiläisen Teoxane valmistajan täyteaineita. Teosyal sarjan täyteaineet sisältävät 100 % hyaluronihappoa. Sarjan täyteaineet ovat tehokkaita, turvallisia ja pitkään pysyviä. Täyteaineet on suunniteltu häivyttämään iän myötä ihoon syntyviä juonteita, palauttamaan kasvojen pyöreys ja ihon kimmoisuus. Esteettiset täyteaine- ja pistoshoidot tekee klinikalla aina kokenut ja pistoshoitoihin kouluttautunut sairaanhoitaja.

Profhilo – uutuus anti-aging hoito

Mikä on Profhilo®?

Profhilo® on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

 Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Miten Profhilo® toimii?

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

 Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Ainutlaatuinen tuote

Profhilon® monet erityispiirteet tekevät siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Suuresta hyaluronihappopitoisuudesta huolimatta sen profiili on vain vähän tulehduksia aiheuttava ja se sisältää parantumista edistäviä ominaisuuksia, joita kliiniset tutkimukset tukevat. Jotta voimme todella ymmärtää tämän uuden anti-ageing-lääkkeen toimintaa, on ensin tarkasteltava siihen liittyvää teknologiaa.

Hyödyt

Profhilo®-valmisteessa L-HA vapautuu hitaasti HA-hybridikomplekseista eikä siksi vapauta ensimmäisiä tulehduksesta kieliviä sytokiinejä. Se on siis erittäin bioyhteensopiva. Se myös parantaa potilaan mukavuutta hoidon aikana ja sen jälkeen sekä kosteuttaa ihoa, etenkin orvaskettä (hydroefekti).Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan volumetrisen vaikutuksen (nostava vaikutus). Toinen vakaan kooperatiivisen hybridikompleksin etu H-HA:han ja L-HA:han verrattuna on suuremmat tyyppien I ja III kollageenin ekspressiotasot fibroblastissa ja tyyppien IV ja VII kollageenin ekspressiotasot keratinosyyteissä.

Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia.

Huulien muotoilu ja täyttäminen sekä syväkosteutus

Huulien täyteainehoidolla voidaan parantaa huulien muotoa tai korjata niiden epäsymmetriaa. Täyteainehoidolla voidaan täyteläistää kapeaa ylähuulta tai selkiyttää puna-alueen rajaa. Täyteaineina käytetään hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka muotoutuvat kauniisti ja tarkasti sekä kosteuttavat huulten ihoa. Huuliin kohdistuvat toimenpiteet tehdään klinikallamme aina paikallispuudutuksessa. 

Mitä hoidolla saavutetaan?

 • huulien täyteläistäminen luonnollisesti
 • huulten ääriviivojen muotoileminen ja rajan korostaminen
 • epäsymmetrian korjaus
 • huulien syväkosteutus
 • alaspäin kääntyneiden suupielien nosto

Nasolabiaalien- ja marionettijuonteiden täyttäminen

Keski- ja alakasvojen ryppyjä ja juonteista saadaan häivytettyä tehokkaasti täyteainehoidolla. Nasolabiaalijuonteiden eli nenän vieressä olevien uurteiden täyteainehoidossa hyaluronihappoa injektoidaan kevyesti juonteeseen, jolloin syvät uurteet saavat täytettä ja ilme nuorenee. Yhdistämällä poskipäiden kohotus ja nasolabiaalien täyttäminen, saadaan yleensä näkyviä tuloksia, kasvojenpiirteet selkiytyvät ja kasvojen yleisilme freesautuu.  Täyteainehoito voidaan kohdistaa myös yksittäiseen ryppyyn. Näin voidaan korjata esim. ylähuulen rypyt, marionettijuonteet, suunpielien juonteet tai muut keski- ja alakasvojen rypyt.  Hyaluronihappoa sisältävillä täyteaineilla täytetään ja kosteutetaan ihoa sen ongelmakohdista ja saadaan kirkas, levännyt ja nuorekas ilme kasvoille.

Poskipäiden kohottaminen ja korostaminen

Poskipäiden korostuksella voidaan häivyttää nenän ja suunpielten alueen syviä juonteita. Poskipäiden korostus tuo kasvoille nuorekasta ilmettä ja samalla kasvojen piirteet saavat lisää ryhtiä sekä eloa korkeista poskipäistä.

Poskipäiden täyteainehoidossa täyteainetta laitetaan kirjaimellisesti poskipäihin, jolloin koko kasvojen ryhti paranee ja veltostuneeseen ilmeeseen saadaan parannusta. Poskipäiden täytöllä saadaan myös parannusta juonteisiin ja se vaikuttaa myös alakasvojen ryhdikkyyteen. Poskipäiden täyteainehoito yhdistettynä nasolabiaalijjuonteiden täyteainehoitoon on erittäin tehokas toimenpide kasvojen ryhdin palauttamiseksi ja väsähtäneen ilmeen korjaamiseksi. Nuoremmilla ihmisillä ei poskipäiden täyteainehoidolla haeta niinkään kohottavaa vaikutusta, vaan korostetaan piirteitä ja poskipäitä ylipäätään, jos ne ovat luonnostaan matalat.

muut esteettiset palvelut

Skinbooster-hoito

Skinbooster on ihoa syväkosteuttava, heleyttävä ja pieniä juonteita tasoittava pistoshoito. Skinbooster hoidossa ihon pintaan injektoidaan hyaluronihappoa, jolloin ihon pintaa tulee näkyviin pieniä pahkuroita, jotka häviävät muutamassa tunnissa tai viimeistään parissa päivässä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ympärilleen, joten iho syväkosteutuu. Hoito myös aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa, jolloin veltostunut iho kiinteytyy, ihosta tulee napakampi ja ihon kunto paranee. Hoidossa voidaan keskittyä kokonaisvaltaiseen ihon syväkosteutukseen koko kasvoille tai keskittyä johonkin tiettyyn alueeseen esim. ylähuulen ikääntymisryppyihin. Hoito on tehokkain sarjahoitona 3 hoitoa 2-4 viikon välein. Hoitoalueet ovat kasvot, kaula decoltee sekä kämmenselät

Hoidon aiheet:

 • kuiva, karhea, samea iho
 • veltostunut iho
 • auringon aiheuttamat vauriot ihossa
 • aknearvet
 • pienet, pinnalliset juonteet

Nithya -kollageenihoito – UUTUUS anti-age hoito

Mitä on kollageeni ja mikä on sen merkitys ihomme kannalta?

Kollageeni on ihmiskehossa luonnollisesti esiintyvä proteiini, joka muodostaa ihmisen kudosten solunulkoisen sidoksen. Kollageenia esiintyy mm. ihossa, jänteissä, nivelsiteissä sekä luustossa. Kollageenilla on monia tehtäviä ihon sidoskudoksen eheyden säilyttämisessä. Kollageeni muun muassa ylläpitää auttaa ylläpitämään ihon kiinteyttä, sävyä sekä kosteutta.

Ikääntymisen myötä kollageenin tuotanto kehossamme vähenee ja kollageenisidokset alkavat hajota. Tutkijoiden mukaan kollageenin tuotanto vähenee jo 25-ikävuoden jälkeen ja 30 vuoden kuluttua menetämme noin 15 % kollageenistamme. Kollageeni onkin tärkeä elementti ikääntymisessä ja sen vähentyminen johtaa väistämättä ryppyihin ja ihon kimmoisuuden menettämiseen.

Mikä on ainutlaatuista kollageenihoidossa ja siinä käytetyssä NITHYA-kollageenivalmisteessa?

Tämä on hoitomenetelmä, jonka aikana tuote (Nithya tyypin I kollageeni) injektoidaan ihon pintakerrokseen, jossa se stimuloi fibroblasteja tuottamaan uusia, joustavia tyypin III kollageenikuituja. Hoidon aikana kollageenistimulantti voidaan injektoida paitsi kasvojen ihoalueelle niin myös kaulan ja dekolteen alueelle. Toimenpiteiden jälkeen iho muuttuu puhtaammaksi ja paksummaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi. Nithya-injektio on vähäriskitön hoito, eikä se aiheuta allergisia reaktioita. Se on ainoa ihon alle injektoitava kollageeni, joka on CE-merkitty eli rekisteröity käyttöön Euroopassa. Nithya-kollageeniin etuna on sen poikkeuksellinen kollageenin puhtaus ja turvallisuus.

Nithya kollageenihoidot edut

 • kiinteyttää ihoa
 • häivyttää näkyviä ryppyjä
 • häivyttää arpia
 • hoito ei aiheuta sivuvaikutuksia ja toipumisaika on lyhyt
 • poikkeuksellinen kollageenin puhtaus ja turvallisuus
 • näkyvä vaikutus jo kaksi viikkoa ensimmäisestä hoidosta
 • kestävä tulos
 • Vähäinvasiivinen, lähes kivuton hoito

Suosittelemme Nithya- hoidolle kolmen hoidon sarjaa 14 päivän välein. Hoitosarja voidaan toistaa kolmen kuukauden päästä viimeisen injektion jälkeen. Toimenpiteiden jälkeen ihosi muuttuu paksummaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi ja näkyviä vaikutuksia havaitaan noin kahden viikon kuluttua ensimmäisten pistosten jälkeen. Pistoshoidot suorittaa meillä aina koulutettu ja kokenut sairaanhoitaja.

Suosittelemme Nithya-kollageenihoidon jälkeen Nithya Collagen Moussea, joka on hypoallergeeninen tyypin I hevosenkollageenivaahto. Kollageenivaahto soveltuu käytettäväksi kosmeettisten dermatologisten hoitojen, kuten pienten leikkausten, laserhoidon, ihon hankauksen ja kuorinnan jälkeen, kun haava on täysin parantunut.

Neulaton huultentäyttö HyaPenPro

by Luise Walsh International

HyaPenPro​

HyaPenPro mahdollistaa turvallisen tavan tehdä täyteainehoitoja neulattomasti. Tällä tekniikalla voidaan korjata myös huulten symmetriaa ja tulos on aina luonnollisempi ja maltillisempi, kuin injektoitaessa huulia.

Mitä HyaPenPro huulien täytöllä voidaan saavuttaa?

 • huulien täyteläistäminen
 • huulien rajan korostaminen
 • epäsymmetrian korjaus
 • huulien syväkosteutus
 • huulien oikeiden mittasuhteiden luominen
 • kasvonpiirteiden pehmentäminen ja naisellistaminen
Hya17

Neulattomuuden ansiosta myös tyypilliset injektiohoitoihin liittyvät sivu- ja haittavaikutukset, kuten kipu, turvotus ja mustelmat, ovat huomattavasti vähäisempiä. Laitteen syvyyssäädön ansiosta täyteaine jakautuu kudokseen tasaisesti – jokaiseen kohtaan tulee sama määrä ainetta samalle syvyydelle. HyaPenPron tarkkuus ja hallittu annostelu auttavat saavuttamaan kauniin täyteläisiä ja luonnollisen näyttäviä tuloksia.

HyaPenPron toiminta perustuu paineilmaan, jonka ansiosta ihokudokseen muodostuu pieni reikä. Tekniikan toimintaperiaate on yksinkertainen. Kun neste, joka on läheisissä kosketuksissa ihon kanssa, aiheuttaa riittävän suuren paineen, ihoon muodostuu reikä, jonka kautta neste lävistää ihon ja pääsee ihon sisälle.

HyaPenPro täyteainehoidossa, huulien täytössä käytetään hyaluronihappo-pohjaista täyteainetta. Hyaluronihappo on turvallinen, tutkittu ja luonnollinen aine. Hyaluronihappo kerää kosteutta ympärilleen, mikä tekee siitä tehokkaan kosteuttajan. Kun ihon kosteustasapaino on kunnossa, iho näyttää hyvinvoivalta, heleältä ja pinnalliset juonteet tasoittuvat.

Hyaluronihappo hajoaa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. Hoitotuloksen kesto on yksilöllinen, mutta yleensä täyteaineiden kesto on 3-6 kk, ensimmäisellä kerralla hoitotulokset voivat olla lyhytaikaisempia. Seuraava käsittely auttaa ylläpitämään haluttua muotoa ja täyteläisyyttä huulissa.

HyaPenPro by Louise Walsh International on markkinoiden ainoa laite, jolla täyteainehoito voidaan tehdä eri syvyyksille. HyaPenPro on CE ja FDA -rekisteröity laite.

Varaa aika tai tule maksuttomaan konsultaatioon, niin käydään yhdessä läpi, minkälaiset huulet sinulla on haaveissa. HyaPenPro- hoidot suorittaa meillä aina kokenut sairaanhoitaja.

HyaPenPro – The Professionals Choice