Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointi-
palvelut

intialainen päähieronta

Brain Relief - Syvärentoutushoito

Brain Relief - Syvärentoutus-hoito

Brain Relief -syvärentoutus tarjoaa ensiapua stressaantuneille aivoille ja keholle

Brain Relief® -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Uusi Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia…

intialainen päähieronta

Lymfahoidot

Recovery pump tehokkaaseen palautumiseen ja turvotuksen hoitoon. Recovery pump on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, joka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta.

Fysioterapia

Cryo21 -kylmähoitoa voidaan käyttää myös lievittämään kipua, vähentämään turvotusta, supistamaan verisuonia ja estämään kipeiden nivelten ja lihasten hermoimpulsseja. Kylmä poistaa myös lihasjännityksiä sekä vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja vähentää tulehduksia lihaksissa ja jänteissä.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihie-ronta

Kuumakivihieronta on turvallinen hoitomuoto, jota käytettiin jo tuhansia vuosia sitten osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronta tehdään koko vartalon alueelle ja siinä käytetään basalttikiviä, jotka ovat tulivuorenpurkauksessa syntyneitä laavakiviä. Basalttikivillä on erittäin korkea rauta ja kvartsi mineraalipitoisuus, jolloin ne sitovat ja luovuttavat tehokkaasti lämpöä. Kivet lämpenevät myös tasaisesti, jolloin niiden käyttö on turvallista. Kiven pinta on sileä ja se tuntuu iholla miellyttävältä ja kivuttomalta.

Perinteinen intialainen päähieronta on arviolta n.1000 vuotta sitten kehitetty ja se pohjautuu n. 4000 vuotta vanhaan intialaiseen lääketieteelliseen metodiin. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avaimet ovat kehon, mielen ja sielun kanssa vuorovaikutuksessa. Perinteisesti Intiassa hierotaan vain päätä. Hieronta kohdistuu pään, korvien, yläselän, hartioiden, käsivarsien, niskan ja kasvojen alueelle. Hoito vaikuttaa erittäin laaja-alaisesti kehoon, mieleen ja lihaksien rentoutumiseen.