Medical Lounge Helsinki

Medical Lounge Helsinki on Helsingin Hietalahdessa toimiva esteettinen klinikka. Toimimme aiemmin, vuodesta 2017 nimellä Cryo21 Helsinki samoissa tiloissa ja palveluvalikoimamme laajentuessa uudistimme myös nimemme.

Olemme esteettisen kauneuden- ja terveydenhoidon ammattilaisia vuosien kokemuksella. Asiakkaiden toiveet ja tavoitteet ovat meille tärkeitä, joiden mukaisesti laadimme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman. Kaikki toimenpiteet suoritetaan ammattitaidolla ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää palvelun laadun takaamiseksi. Käytämme vain turvallisia, tutkittuja ja EU:ssa hyväksyttyjä laitteita, sekä ammattikosmetiikkaa.

Asiakkaan yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Meille jokainen asiakas on tasavertaisesti yhtä tärkeä ja yksityisyyden kunnioittaminen on meille erittäin tärkeä arvo. Tavoitteenamme on olla matalan kynnyksen paikka, johon jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin olet!

Olet sydämellisesti tervetullut hoitoomme!

Tilamme

Tiimimme

Satu

Terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Hyvinvointi ja kauneus ovat osa tasapainoista elämää. Siksi haluan tehdä esteettisistä hoidoista helposti lähestyttäviä!

Olen sisätauti-kirurginen erikoissairaanhoitaja ja olen kouluttautunut erilaisiin esteettisiin hoitoihin. Jatkuva kouluttautuminen ja oman osaamisen kehittäminen ovat minulle tärkeitä asioita, jotta voimme tarjota innovatiivisia ja laadukkaita esteettisiä hoitoja. Vastaan klinikkamme hoidollisista sekä tuotemerkkeihin liittyvistä valinnoista ja linjauksista.

Maarit

Olen klinikkamme Clinic Manager ja hoidan klinikkamme myynnin ja markkinoinnin ohella kaikkia hallinnollisia asioita. Minuun voit olla yhteydessä jos haluat yhteistyötä klinikkamme kanssa. 

Teen myös klinikallamme cryo21 kylmähoitoja sekä syvärentouttavia Brain Relief rentoutushoitoja.

Elena 

Toimin Medical Lounge Helsingissä vastuulääkärinä ja teen klinikalla myös botuliini- ja lankahoitoja. 


Mikäli sinulla on kysymyksiä hoidoista tai niiden sopivuudesta, olethan yhteydessä!