Medikaaliset kasvohoidot

All inclusive kasvohoito

Luksuskasvohoito, joka sisältää kaiken mitä voit hoidolta toivoa. Hoitoon kuuluu kasvojen ikääntymisen merkkien ennaltaehkäiseminen ja hoitaminen. Myös ihon pinta ja tekstuuri tasoittuvat näkyvästi. Hoito supistaa ihohuokosia ja vähentää näin ihon rasvoittumista. Nopeuttaa pintaverenkiertoa ja stimuloi uuden kollageenin tuotantoa. Vähentää näkyvästi myös juonteiden määrää sekä syvyyttä. Silmänympärysalueen hoito vähentää juonteita ja turvotusta sekä hoitaa tummia silmänalusia. Kesto n. 3 tuntia.

Face,Massage.,Close-up,Of,Adult,Woman,Getting,Spa,Massage,Treatment

Hoidon vaikutukset:

 

 • Ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisy ja hoito
 • Tasoittaa ihon pintaa ja parantaa merkittävästi ihon tekstuuria
 • Erilaisten iho-ongelmien hoito; akne, hyperpigmentaatio, rypyt ja ihon veltostuminen
 • Supistaa ihohuokosia ja vähentää ihon rasvoittumista
 • Nopeuttaa pintaverenkiertoa ja parantaa ihon väriä
 • Vähentää ryppyjen määrää sekä niiden syvyyttä
 • Stimuloi uuden kollageenin tuotantoa, ihosta tulee kimmoisa ja kiinteytynyt
 • Silmänympärysalueen hoito vähentää hienoja juonteita, hoitaa tummia silmänalusia, napakoittaa ihoa sekä vähentää turvotusta alueella

Hoidon hyödyt:

 • Turvallinen
 • Monivaiheinen, voidaan vaikuttaa kasvojen ja kaulan ihon alueisiin merkittävästi jo yhdellä hoitokerralla
 • Mikroneulaus: klassisen injektiomesoterapian sijasta asiakas ei kärsi mustelmista, papuloista tai pistosten jäljistä
 • Iho syväpuhdistetaan, kuoritaan, stimuloidaan, ravitaan ja rauhoitetaan samalla hoitokerralla

Eye Cell - silmänympärysalueen hoito

Eye Cell - silmänympärys-
alueen hoito

Genosys EyeCell – silmänympärysalueen tehohoito tehdään maailman hienoimmalla ja pienimmällä mikrodermarollerilla. Hoito parantaa ihon laatua, vähentää pintajuonteita, laskee turvotusta, nopeuttaa mikroverenkiertoa, lisää ihon kimmoisuutta, lisää kollageenintuotantoa, parantaa ihon sävyä ja häivyttää tummia silmänalusia.

Tuotteet on kehitetty juuri silmänympärysalueen hoitoa varten. Seerumi, geelinaamiot ja voide sisältävät kliinisesti todettuja kasvutekijöitä, kasvien kantasolujen uutteita ja biopeptidejä, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen vaikutelman ja lopputuloksen. Nämä kaikki imeytyvät paremmin ja syvemmälle ihoon kun yhdistämme hoitoon eye rollerin eli mikroneulauksen, joka myös lisää kollageenin tuotantoa.

Hoidon suorittaa koulutettu sairaanhoitaja.

Karboksiterapia UUTUUS

Karpoksiterapia on hoitomenetelmä, jonka aikana hiilidioksidikaasu co2 infusoituu ihoon. Karpoksiterapiaa käytetään erittäin menestyksekkäästi yhdistelmähoidoissa kollageenin ja elastaanintuotannon stimuloinnissa ja siten auttaa ihon kiinteyttämistä ja vaalentamista.

Mikä on karboksihoidon periaate

Infusoidaan hiilidioksida ihoon, tämä viestittää elimistöä valmistamaan happea käsitellyn alueen kudokseen ja lisäämään kasvutekijöitä.

Miltä karboksihoito näyttää

Hoidon aikana geeli ja aktivaattorimaskin avulla tietty määrä hiilidioksidia infusoidaan ihoon. Hoidon aikana aikana asiakas tuntee lievää pistelyä ja käsitelty alue muuttuu lievästi punaiseksi, mutta palautuu pienessä ajassa. Asiakas voi palata tavanomaiseen toimintaan hoidon jälkeen, eikä elpymistä tarvita.

Clinicaren kasvohoidot– Cutting edge cosmeceutical formula

Clinicaren kasvohoidoissa vaikuttavana aineena on matalamolekyylinen hyaluronihappo, joka imeytyy ihoon nopeasti ja tehokkaasti pienen molekyylikokonsa ansiosta. Tarkkaan valikoidut kasviuuteyhdistelmät tehostavat solujen uudistumista, aktivoivat ihon pintaverenkiertoa, estävät vapaiden radikaalien toimintaa ihossa ja ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta. Silkkipeptidit edistävät ihon joustavuutta, hehkua ja elastisuutta. Silkkiproteiini on luonnollinen kosteuttaja. Se on syväkosteuttaja ja pystyy myös tehokkaasti valvomaan melaniinin kasvua ihossa.

Clinicare Express – kasvohoito

Syväkosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Rauhoittava, kirkastava ja uudistava.

Clinicare Hyal Plus kasvohoito + tehoseerumi

Syväkosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Erittäin kosteuttava, kirkastava ja uudistava.

Clinicare Express - kasvohoito

Syväkosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Rauhoittava, kirkastava ja uudistava.

Clinicare Hyal Plus kasvohoito + tehoseerumi

Syväkosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Erittäin kosteuttava, kirkastava ja uudistava.

Kemialliset kuorinnat

Medikaalinen TCA 35 % – uusi, innovatiivinen kemiallinen kuorinta

TCA kemiallinen kuorinta on uusi, innovatiivinen hoito, jonka vaikutus on epidermiksen silottuminen ja kuorinta, sekä ihosolujen uusiutuminen syvemmässä ihokerroksessa. Ihon fysiologisten ja mekaanisten ominaisuuksien parantaminen sekä ihon tehokas vaalentaminen.

 

TCA kuorinnan edut

 • välittömästi kiinteyttävä vaikutus
 • voimakas stimulaatio ja solujen uudistuminen
 • parantaa ihon vaalentavia ominaisuuksia
 • ei pitkäkestoista punoitusta
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • ei tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota
 • ei toipumisaikaa

Medikaalinen TCA kuorinta sopii ikääntyneelle iholle, kasvoille, kaulaan sekä decoltéelle. Hoito sopii myös akneen taipuvaiselle iholle sekä arpeutuneelle iholle. Auttaa myös ihon pigmentaatioon ja värimuutoksiin. Suositellaan otettavaksi hoitosarjana kasvojen ja kaulan alueelle 1-4 hoitokertaa.
Beauty Flash – tuhkimotippahoito

Suositellaan erityisesti ihon uudistamishoitoihin, akneen ja ennaltaehkäisemään ja hoitamaan ihon ikääntymistä. Vaikuttavina aineina sekoitus viittä alphahydroksidihappoa(AHA), antioksidantteja ja kasvutekijöitä, joilla on neutraloiva vaikutus. Sopii erittäin hyvin kaunistavaksi ja heleyttäväksi hoidoksi esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia.

 Clinicare Glow peel – mieto pinnallinen kuorinta

Glow peel on mieto pinnallinen kuorinta, joka poistaa epidermiksen ylimmän kerroksen. Suositellaan valon vaurioittamalle iholle, ikääntyneelle iholle sekä pigmenttivirheiden hoitoon. Vaikuttavina aineina mm. glykolihappo, mantelihappo, kojihappo ja arbutin. Suositellaan 3-6 hoidon sarjana. Voidaan tehdä myös alueellisesti vartalolla tai käsissä. Esteettisten hoitojen tukena tai tehostaen hoidon vaikutusta. Suosittelemme kotihoitotuotteiksi saman sarja hoitotuotteita.

 

 Clinicare Pure peel – kevyt pinnallinen kuorinta

Pure peel on kevyt pinnallinen kuorinta, joka poistaa epidermiksen ylimmän kerroksen. Sopii erityisesti epäpuhtaalle- ja rasvaiselle iholle sekä aknehoitoihin. Vaikuttavina aineina mm. salisylihappo, maitohappo ja glykolihappo. Suositellaan 3-6 sarjan hoitona. Voidaan tehdä myös alueellisestivartalolla tai käsissä. Esteettisten hoitojen tukena tai tehostaen hoidon vaikutusta. Suosittelemme kotihoitotuotteiksi saman sarja hoitotuotteita.

Clinicare Refresh peel – pinnallinen kuorinta

Refresh peel on pinnallinen kuorinta, joka poistaa epidermiksen ylimmän kerroksen. Sopii erityisesti epätasaiselle iholle, juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Auttaa suurentuneihin ihohuokosiin ja kirkastaa sameaa ja elotonta ihoa. Juonteet, ihon kiinteytys ja velttous. Vaikuttavina aineina mm. glykolihappo, fytiinihappo ja kojihappo. Suositellaan 3-6 sarjan hoitona. Voidaan tehdä myös alueellisestivartalolla tai käsissä. Esteettisten hoitojen tukena tai tehostaen hoidon vaikutusta. Suosittelemme kotihoitotuotteiksi saman sarja hoitotuotteita.

Mesoterapia

Mesoterapialla tarkoitetaan aktiiviaineiden vientiä dermikseen neulalla injektiona. Kasvojen mesoterapiaa käytetään ihon uudistamiseen ja nuorekkaan ilmeen saamiseen. Ihon rakenne ja ulkonäkö paranevat, juonteet vähenevät ja ihosta tulee kiinteä.

Mesoterapian avulla ihoon viedään injektioina tasaisesti pieniä määriä haluttuja aineita. Aineilla pyritään luomaan suotuisat olosuhteet kollageenisynteesille. Vähitellen iho kiinteytyy ja juonteet häviävät. Mesoterapiassa neula pisto vahvistaa myös elastaania ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Pistoksista ei jää arpia, eikä toipumisaikaa ole

 

Mesoterapian lopputulokseen vaikuttaa se, kuinka monta kertaa injektioita pistetään sarjahoitoina, mikroinjektioiden määrä sekä pistettävän aineen aktiiviaineiden pitoisuus.

Neulaton mesoterapia mikroneulauksella tarkoittaa sitä, että mikroneulauksen avulla viedään aktiiviaineet ihon alle. Mikroneulausrullalla iho reí´itetään kauttaaltaan. Aktiiviaineet pääsevät reítetyllä iholla kulkeutumaan paremmin ihon sisään kuin ilman neulausta. Neulan pisto aiheuttaa pienen vamman ihoon ja stimuloi ihon paranemisprosesseja. Samalla kollageenin synteesi kiihtyy. Neulaton mesoterapia pyrkii samaan lopputulokseen kuin neulalla tapahtuva perinteinen mesoterapia. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle sekä myös alueellisesti vartalon ja käsien ongelmakohtiin. Mikroneulaushoitoa suositellaan 4-6 sarjan hoitona.

Clinicare Egf Refresh

Aktiiviaine ihon nuorentamiseen ja erittäin tehokkaaseen ryppyjen ja juonteiden hoitoon. EGF REFRESH aktiiviaine ampullissa on sekoitus nuorentavia, kiinteyttäviä, napakoittavia ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho tarvitsee hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vähenemisen myötä, palauttaen iholle kosteutta ja kiinteyttä.

Clinicare Egf Glow

Aktiiviaine ihon nuorentamiseen ja vaalentamiseen, hoitaa samalla ihon juonteita. EGF GLOW aktiiviaine ampullissa on sekoitus vaalentavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho on menettänyt liiallisen auringon, hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vähenemisen myötä, tasoittaen ihon väriä ja palauttaen iholle kosteutta ja kiinteyttä.

Clinicare Egf Tight

Ihoa nuorentava steriili ampulli, joka kohottaa piirteitä ja hoitaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. EGF TIGHT- aktiiviaine on sekoitus ihoa nuorentavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä, napakoittavia ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho tarvitsee hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vähenemisen myötä, palauttaen iholle kosteutta ja kiinteyttä.

Mikroneulaus

Mikroneulaus tapahtuu mikroneulaus rullalla, jolla käsitellään hoidettava ihoalue. Mikroneulausrulla reí´ittää ihon kauttaaltaan. Neulan pisto aiheuttaa pienen vamman ihoon ja stimuloi ihon paranemisprosesseja. Samalla kollageenin synteesi kiihtyy ja pitkällä aikavälillä ihon kimmoisuus paranee. Ihon pinnalle laitetaan tehoaineita, jotka edistävät haluttua vaikutusta. Aineet pääsevät kulkeutumaan mikrokanavia pitkin paremmin ihon sisään kuin ilman neulausta.

Mikroneulauksen hoitokohteet

 • veltostunut iho
 • juonteikas iho
 • pintarypyt
 • ikääntyvä iho
 • laajentuneet ihohuokoset
 • rasvoittuva iho
 • värivirheet ja maksaläiskät
 • kuiva iho
 • aknearvet tai muut arvet
 • raskausarvet
 • selluliitti ja ihon löystyminen

Suosittelemme sarjahoitoa parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamista. Mikroneulaushoidot klinikallamme suorittaa koulutuksen saanut sairaanhoitaja.

Matala-asteinen LED-valohoito

Anti-aging – acne treatment -brightening – cell regeneration – soothing  improvement in blood circulation – improvement in edema/erythema

Mitä on LED-valohoito?

GENO-LED on laite, joka ratkaisee monimutkaisia iho-ongelmia LED-valon avulla. Se tukee ihon uudistumista ja rauhoittaa ihoa, sekä ratkaisee iho-ongelmia lähettämällä valonsäteitä, jotka ovat aallonpituuksien 423nm ja 640nm välisellä alueella. Koska laite käyttää voimakasta erittäin kirkasta liki infrapunan tasoista SME LED (tasaiselle pinnalle asetettava laite, jossa valoa lähettävä diodi) elementtejä, tuottaen loistavia tuloksia. GENO-LED on valoaaltojen lähdelaite, joka huolehtii turvallisesti ja kivuttomasti riskeistä, jotka lukeutuvat yleisesti laserhoitojen haittapuoliin, kuten kuumuuden aiheuttamat vahingot, sekä valo-ikääntymiseen liittyvät haavat.

GENO-LED on Led laite, joka koostuu 287 erityisestä infrapuna SMD LED elementistä. Valonlähteenä LEDissä on kapea aallonpituus, tarkoittaen että valonlähde lähettää hyvin tarkasti tiettyä valon aallonpituutta. Tämän ansiosta iholle vahingollisia UV-säteitä tai IR säteilyä ei synny. Tällä teknologialla on huomattavia hyötyjä, kuten minimaaliset sivuvaikutukset ja kudokselle tai silmille aiheutettujen vahinkojen määrä, matalan energian ansiosta.

Turvallinen

Erityinen infra-punaa lähettävä SMD LED, ilman kipua, valoikääntymistä tai lämpövahinkoja.

Fiksu

Sinistä ja punaista valoa voidaan käyttää yhtä aikaa.

Tehokas

Valot, joissa on aallonpituuksia 423nm ja 640nm väliltä. Neljä eri väristä valoa; punainen, sininen, vihreä ja keltainen

Edut

 • Hoidon jälkeen ei sivuvaikutuksia tai parantumisaikaa
 • LED, joka lähettää alle 1 W energiaa (matala-asteinen LED)
 • Tehokas erityyppisiin iho-ongelmiin
 • Turvallinen ja antibioottiresistanssista kärsiville
 • Oivallinen jälkihoitometodi potilaille kosmeettisten toimenpiteiden, kuten injektioiden, mikroneulauksen, mesolankojen asentamisen tai kemiallisen kuorinnan jälkeen

 

Pääasialliset ominaisuudet

 • kuvun muotoinen – vähemmän valon hukkaa
 • pieni ja kompakti – helppo liikutella
 • käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • tehokas soveliaan säteilyetäisyyden ansiosta
 • käyttöaikaa voidaan säätää hoidon mukaan
 • hygieeninen – hoidon aikana suoraa ihoyhteyttä ei tapahdu

Vaikutukset

Punainen valo

 • aallonpituus 640nm
 • ihon penetraation syvyys 1-6 mm
 • tukee ihosolujen uudistumista
 • tehostaa verenkiertoa
 • lievittää kipua
 • aktivoi aktiivisia

 

Sininen valo

 • aallonpituus 423nm
 • ihon penetraation syvyys 1 mm
 • tuhoaa aknebakteereita
 • hillitsee talirauhasia
 • vähentää haavojen tulehtumista
 • vähentää ihon näppylöitä

Vihreä valo

 • aallonpituus 523nm
 • ihon penetraation syvyys 0,5-2 mm
 • rauhoittava
 • parantaa herkkää ihoa parantaa hyperpigmentaatiota

Keltainen valo

 • aallonpituus 583nm
 • ihon penetraation syvyys 1-2 mm
 • lievittää punoitusta
 • lievittää voimakasta ja kivuliasta ihon punakkuutta
 • lievittää herpestä sen aikaisessa vaiheessa

Feel the visible effect with smart GENO-LED