Kauneuspalvelut

Kasvohoidot

Kasvot ovat se osa-alue, josta sinut tunnistetaan. Kasvohoidot ovat täydellinen tapa saada sinun ihosi hehkumaan, kiinteytymään, puhdistumaan tai kosteutettua. Tuotteet ja hoitokokonaisuus valitaan aina asiakaskohtaisesti paikan päällä, joten sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mitä ihosi tarvitsee.

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on luonnollisen tapa saada kasvojen piirteille raamit jopa neljäksi viikoksi. Tämän hetken suosituin hoito ripsille on lash lift – ripsien kestotaivutus. Kulmakarvoissa suosiossa on kulmakarvojen laminointi, jossa omista kulmakarvoistasi saadaan luonnollisesti näyttävämmät. Nämä hoidot ovat todella helppo tapa raikastaa ilmettä. Mikä parasta, säännöllistä huoltoa ei tarvita mikäli et itse halua uusia hoitoja! Ripsien kestotaivutus sekä kulmakarvojen laminointi kestävät n. 6-8 viikkoa.

Vartalohoidot

Hemmottelevat ja kokonaisvaltaiset vartalohoidot ovat ehdottomasti niitä hoitoja, joita jokaisen kuuluisi kokeilla ainakin kerran. Vartalohoito on myös sopiva valinta esimerkiksi selän epäpuhtauksien poistamiseen. Vartalohoidon jälkeen ihosi on pehmeä ja kosteutettu sekä mielesi rennoksi levännyt. Hoidon aikana myös nukahtaminen on sallittua.

Kädet ja kynnet

Eikö jatkuva kynsilakkailu innosta? Haaveiletko että omat kyntesi olisi vahvemmat? Silloin sinulle sopisi geelilakkaus, joka pitää kynnet näyttävänä sekä vahvempana jopa 2-4 viikkoa. Geelilakkaus tehdään sinun luonnonkynnelle ja huolto/poisto tehdään aineellisesti omaa kynttäsi vahingoittamatta.

Jalkahoidot

Tämä hoito on kovettumien pahin pelko! Hoidon jälkeen jalkasi ovat kevyet, pehmeät, kauniit ja huolitellut. Voit heittää hyvästit kuivalle ja kovettuneelle iholle. Otamme hoidoissa aina huomioon, ettei ihoa oteta liikaa pois. Näin varmistamme, ettei kovettumat tule kahta kauheammin takaisin vaan ne oikeasti pysyvät poissa pidempään.

Sokerointi

Voihan karva! Miksi niitä kasvaa siellä missä ei tarvitsisi? Sokeroinnilla voit poistaa turvallisesti karvoitusta mistä tahansa kehosi alueelta. Karvat poistetaan juurineen, joten niiden takaisin kasvaminen on hitaampi sekä hennompi kuin esimerkiksi höyläämällä, jossa karva katkaistaan keskeltä. Niinhän ne puutarhastakin rikkaruohot kitketään juurineen päivineen.

Suihkurusketus

Haluatko nopean, luonnollisen ja kosteuttavan päivetyksen ihollesi? Suihkurusketus on turvallinen valinta saada iholle terveen näköinen päivetys. Suihkurusketus ei tartu lakanoihin tai vaatteisiin kuivumisen jälkeen. Sinun ei siis tarvitse pelätä hoidon jälkeen kohtuutonta pyykkivuorta.

Hoitopaketit

Useampi hoito sinulle edullisemmalla hinnalla. Mikä sen parempaa? Hoitopaketilla saat kokonaisvaltaisemman hoitokokemuksen. Jos sinulle ei löydy valmiiksi sopivaa hoito kokonaisuutta, voit rohkeasti kysyä meiltä sellaista. Autamme sinua mielellämme.

Meikkaukset

Kaipaisitko päivitystä arkiseen päivämeikkiisi? – Käymme yhdessä läpi sinulle sopivan meikin, jonka osaat loihtia myös itsenäisesti kotona.

Juhlameikki on täydellinen valinta, kun sinulle tärkeä päivä lähestyy ja haluat korostaa parhaita puoliasi kestävällä ja ammattitaitoisella lopputuloksella.