Uutuus Profhilo ”anti age” hoidot -20% maalis- ja huhtikuun ajan

Profhilo

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo system

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

KIEHTOVAA KEHITYSTÄ

AMEC-Winner-IBSA-PROFHILO.png

Profhilo® on aiheuttanut innostunutta kuhinaa hoitoalan ammattilaisten keskuudessa. Monet kuvaavat sen olevan ”jotain sellaista, mitä olemme odottaneet pitkään” tai ”jännittävintä, mitä pistoshoitojen osa-alueella on tapahtunut pitkiin aikoihin”.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

AINUTLAATUINEN TUOTE

Profhilon® monet erityispiirteet tekevät siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Se ei sisällä BDDE:tä. Se on lämpöverkkosidostettu muodostamalla H-HA:sta ja L-HA:sta stabiloituja yhdessä toimivia hybridikomplekseja. Suuresta hyaluronihappopitoisuudesta huolimatta sen profiili on vain vähän tulehduksia aiheuttava ja se sisältää parantumista edistäviä ominaisuuksia, joita kliiniset tutkimukset tukevat. Jotta voimme todella ymmärtää tämän uuden anti-ageing-lääkkeen toimintaa, on ensin tarkasteltava siihen liittyvää teknologiaa.

MITEN PROFHILO® STABILOIDAAN

Profhilo® on kehitetty patentoidulla teknologialla, joka muodostaa yhdessä toimivia hybridikomplekseja korkean molekyylipainon hyaluronihapon (H-HA) ja matalan molekyylipainon hyaluronihapon (L-HA) välillä ilman kemiallisia verkkosidoksellisia yhdisteitä. Nämä kompleksit parantavat hyaluronihapon stabiiliutta entsymaattista ja mekaanista hajoamista vastaan.

NAHYCO-TEKNOLOGIA

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija – Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian – bioremodeling.

Lämpöverkkosidos muuttaa hyaluronihapon ominaisuuksia ja käyttäytymistä niin, että syntyy yhdessä toimivia kudosta muuntavia hybridikomplekseja. Tämä selittää myös erilaisen biologisen toiminnan verrattuna pelkkään H-HA:han ja L-HA:han. Yksi suurimmista eduista on pitkäkestoisuus. Yhdessä toimivien hybridikompleksien on todistettu olevan erittäin vakaita luonnollisen hyaluronidaasin (BTH) liuottamisessa verrattuna H-HA:han, jota käytetään laajasti biorevitalisaatiotuotteissa, tai pelkkään L-HA:han. Tuloksena on molempien HA-komponenttien pitkäkestoinen vapautuminen ja kaksoisvaikutus. Kaksoisvaikutuksen ansiosta tuote uudelleenmuotoilee velttoa ihoa.

HYÖDYT

Profhilo®-valmisteessa L-HA vapautuu hitaasti HA-hybridikomplekseista eikä siksi vapauta ensimmäisiä tulehduksesta kieliviä sytokiinejä. Se on siis erittäin bioyhteensopiva. Se myös parantaa potilaan mukavuutta hoidon aikana ja sen jälkeen sekä kosteuttaa ihoa, etenkin orvaskettä (hydroefekti).

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan volumetrisen vaikutuksen (nostava vaikutus).

Toinen vakaan kooperatiivisen hybridikompleksin etu H-HA:han ja L-HA:han verrattuna on suuremmat tyyppien I ja III kollageenin ekspressiotasot fibroblastissa ja tyyppien IV ja VII kollageenin ekspressiotasot keratinosyyteissä.

Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

MARKKINOIDEN KORKEIN PITOISUUS

Profhilo® sisältää 32 mg matalan molekyylipainon hyaluronihappoa (L-HA) (80–100 kDa) ja 32 mg korkean molekyylipainon hyaluronihappoa (H-HA) (1100–1400 kDa). Tuotteessa on siis markkinoiden korkein HA-pitoisuus: esitäytetyssä 2 ml:n ruiskussa on 64 mg yhteensä hyaluronihappoa. Silti se voidaan pistää 29 g ‑neulalla.

ASIANTUNTIJAN NÄKEMYS

Dr. Emma Ravichandran: ”Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia. BAP-tekniikka on erittäin tehokas ja yksinkertainen niillekin pistäjille, jotka eivät pidä kanyylien käytöstä.”