Brain Relief – syvärentoutus

75.00

Brain Relief – syvärentoutus tarjoaa ensiapua stressaantuneille aivoille ja keholle

Brain Relief® -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Uusi Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief ei itsessään tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Brain Relief perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla. Hoidon aikana käsitellään pään ja hartian alueita sekä käsiä ja jalkoja.

intialainen päähieronta

Brain Relief – hoidon aikana ollaan vaatteet päällä ja hiljaa, mutta taustalla soi hoitoon tarkoin valikoitu musiikki tai asiakkaan niin halutessa hoito voidaan suorittaa täydessä hiljaisuudessa.

Brain Relief -hoidossa aktivoidaan parasympaattista hermostoa useamman aistin kautta. Parasympaattinen hermosto säätelee muun muassa ihmisen kehon rauhallisuutta ja rentoutta. Hoidon aikana hoidettava “putoaa” ja rentoutuu silmin nähden ja moni hoidettava nukahtaa hoidon aikana.