Meikkaukset

Haluatko saada piristystä ja uusia näkökulmia arkimeikkiin? Silloin valintasi on päivämeikki. Käymme meikin eri vaiheet yhdessä läpi parhaita puoliasi korostaen. Mukaan tarvitset vain avointa asennetta. Halutessasi voimme toteuttaa tämän myös sinun meikkipussin sisällölläsi. 

Juhlameikki on sanan mukaisesti juhlavampi ja näyttävämpikuin päivämeikki. Juhlameikkiä suunnitellessa otamme aina huomioon tilaisuuden luonteen ja sinun mieltymyksesi.  

Kauniin, pysyvän ja tasaisen meikin tärkein vaihe on puhdistetut kasvot. Kevyt alkupuhdistus sekä kosteutus kuuluu jokaiseen meikkiin.  

Juhlameikki

kesto 90min | hinta 125€

Säteilevänä juhliin, Mitenkäs muutenkaan? Luodaan yhdessä keskustellen sinulle kaunis meikki, jossa tunnet olosi tuhkimoksi. Juhlameikkiin sisältyy kevyt kasvojen puhdistus. Tasaisen ja kestävän meikkipohjan saamiseksi suosittelemme kuorimaan kasvoilta pois kuolleen ihosolukon ennen meikkiin tuloa. Halutessasi voit myös varata ajan kasvohoitoon ennen meikkiä. 

Päivämeikki

kesto 60min | hinta 75€

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki parhaita puoliasi korostaen. Käymme halutessasi meikin yhdessä läpi vaihe vaiheelta, jotta osaat loihtia meikin jatkossa myös itse. Sopii hyvin aloittavalle meikkaajalle tai kokeneemmalle konkarille, joka kaipaa uusia näkökulmia meikkaamiseen. 

Ennen meikkiä

Kuori kasvojen ja kaulan iho huolellisesti, näin saadaan tasaisempi meikkipohja. Halutessasi voit myös varata ajan kasvohoitoomme ennen meikkausta.