Elementor #5218

Syysetuna PRX-T33 -hoidot
Nyt hoidetaan kasvojen, kaulan ja decoltéen iho kuntoon
auringon jäljiltä

Alkusyksyn väriloistosta kannattaa ottaa kaikki irti ja tuulettaa mieltä ja kehoa vaikka sieniretken muodossa metsän tuulia haistellen. 

Syksyllä ihomme saa ansaittua lepoa jatkuvalta auringonpaisteelta. Tiesitkö, että aurinko on ihon voimakkain vanhentaja? Kesällä on ihanaa nauttia auringosta ja mikäs sen kauniimpaa kuin auringon mukavasti päivettämät kasvot. Monilla saattaa kuitenkin unohtua tai jäädä puuttelliseksi aurinkosuojaus, joiden seurauksia nyt syksyllä korjataan. Iho voi syksyllä tuntua laikukkaalta, pigmentoituneelta, punoittavalta sekä rypyyntyneeltä ja näille vaurioille erinomainen hoito onkin PRX-T33- terapia. 

Nyt panostamme siihen, että emme hoida vain kasvoja, vaan myös kaulan ja decoltéen alueet, joiden hoito tulee helposti lyötyä laimin. Sanotaan, että ihmisen todellisen iän näkee kaulalta sekä kämmenten päältä, mutta siitä huolimatta näitä alueita aletaan usein hoitamaan vasta kun ihon muutokset ovat jo silmiinpistäviä. Kaulalla ja decoltéella näkyvät ikäätymisen merkit usein ensimmäisenä ja nämä alueet myös altistuvat auringonvalolle eniten, kun pukeutuminen on kevyempää kesällä ja kaula-aukot ovat avonaisia. 

PRX-T33 terapia – biorevitalisaation vallankumous

PRX-T33 on uuden sukupolven ”Art of Anti-Aging” -menetelmä ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia, neuloja tai toipumisaikaa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle.

 

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen sen nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta ”frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia, kuten voimakasta punoitusta tai kuoriutumista ihossa.

Syysetuna tarjoamme kasvojen, kaulan ja decoltéen alueen PRX-T33-hoitokokonaisuudet edullisesti:

 

🍁 PRX-T33 – hoito kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle nyt 165,00 (norm. 190,00). 

 

🍁 PRX-T33 – hoito mikroneulauksella kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle nyt 250,00 (norm. 290,00).

 

Mikroneulaus lisättynä hoitoon tehostaa vaikutusta ja parantaa lopputulosta. 

 

Ostaessasi kotihoitotuotteita hoidon yhteydessä saat – 20 % alennuksen. 

 

Varaa aika suoraan tästä linkistä: 

 

phorest.com/book/salons/medicalloungehelsinki#/service-category?id=wa2CoVyaft6fLSZ2UYkVsQ

 

tai soita 045 7873 8973. Meidät löydätte tutusta paikasta Helsingin Hietalahdesta Radisson SAS Seasiden vierestä osoitteesta Ruoholahdenranta 1.  

 

Olet sydämellisesti tervetullut hoitoomme! 

 

Syysterveisin, 

 

Medical Lounge Helsinki

❤️ Satu ja Maarit